menu

Våra instruktörer

Frid Sunny Ahmad
Coach
Programupplägg
Styrketräning
Thaiboxning
Kort om mig
HAR TRÄNAT KAMPSPORT HELA MITT LIV, BÖRJADE MED ATT JAG INTE FICK GÅ PÅ FOTBOLL FÖR MINA FÖRÄLDRAR PGA SKADERISKERNA MEN FICK BÖRJA PÅ KARATE.. IFRÅGASÄTTER DETTA ÄN IDAG 😅 EFTER 8 ÅR GICK JAG ÖVER TILL MUAY THAI PÅ SLAGSKEPPET DÄR JAG ÄN IDAG TRÄNAR OCH TÄVLAR FÖR. MED EN KOMBINATION AV EN KÄRLEK FÖR STYRKETRÄNING OCH CALESTHENICS SÅ ANPASSAR JAG DIN TRÄNING TILL ALLT FRÅN KROPPSBYGGE TILL ATT SLÅ KROPP 🥊
Fokus
Coach, Programupplägg, Styrketräning, Thaiboxning
Personlighet
Hård, Teknisk och Extrem OCD
Filosofi
Hard work is the only work
BOKA
Emil Malmborg
Cirkelfys
Gym
Kostrådgivare
Thaiboxning
Kort om mig
REDAN SOM LITEN HAR JAG VARIT VÄLDIGT MÅN OM TRÄNING OCH HÄLSA. MIN TRÄNINGSRESA STARTADE TIDIGT MED DANS/BALETT OCH UTVECKLADES SNABBT TILL EN HÖG NIVÅ.

DÄREFTER RIKTADE JAG IN MIG MER MOT STYRKETRÄNING OCH KAMPSPORT DÄR JUST THAIBOXNINGEN BLEV MIN GLÖD.

OCH I DAGSLÄGET DRIVER JAG FSAWORKOUTS TILLSAMMANS MED FRID, DÄR VI JOBBAR MED JUST KAMPSPORT, HELHETS-TRÄNING OCH HÄLSA.
Fokus
Cirkelfys, Gym, Kostrådgivare, Thaiboxning
Personlighet
Mördarfys, Iskall, no mercy
Filosofi
PAIN IS GOOD
BOKA
NATHALIE ZOUKATAS
Fysträning
Styrketräning
Thaiboxning
Kort om mig
FRÅN ISPRINSESSA TILL FIGHTER! SÅ LÄNGE JAG KAN MINNAS HAR JAG ÄLSKAT OCH FASCINERATS AV KROPPEN I RÖRELSE. VÄLDIGT MÅNGA ÅR DEDIKERADE JAG TILL ELITIDROTTEN BÅDE SOM KONSTÅKARE OCH SENARE SOM PROFESSIONELL FIGHTER. MIN LIVSLÅNGA PASSION FÖR TRÄNING UTVECKLADES TILL EN ÖNSKAN OCH ETT DRIV ATT FÅ HJÄLPA ANDRA ATT KÄNNA INTE BARA GLÄDJEN I TRÄNINGEN MEN OCKSÅ DET VÄLMÅENDE EN MER AKTIV LIVSSTIL MEDFÖR OCH DEN SJÄLVKÄNSLA EN STARK OCH SUND KROPP GER. FINNS VID DIN SIDA BÅDE NÄR DU KLIVER IN I THAIBOXNINGENS VÄRLD FÖR FÖRSTA GÅNGEN ELLER NÄR DU GÖR DIG REDO FÖR MATCH. MEN OCKSÅ OM DU VILL GÖRA EN ANATOMISK RESA I STYRKETRÄNINGEN OCH BLI DITT STARKASTE, MEST BALANSERADE JAG.
Fokus
Fysträning, Styrketräning, Thaiboxning
Personlighet
ENVIS, TEKNISK, ÄRLIG, STARK MEN MJUK
Filosofi
BE ALL YOU CAN BE!
BOKA
Aaron Kennedy
Biomechanics
Breathwork
Submission Wrestling
Kort om mig
I started off as a junior rugby player and quickly spawned into martial arts where I competed in mma for 10+ years. I still train martial arts recreationally and now focus primarily on breathwork, submission wrestling, and human mechanics.
Fokus
Biomechanics, Breathwork, Submission Wrestling
Personlighet
Focused, calm and goal orientated
Filosofi
Breathe, flow and grow.
BOKA