menu

FÖRETAGSTRÄNING

Med inspiration från thaiboxning, boxning och funktionell träning

FÖRETAGSTRÄNINGAR

Stärk Era Team: Företagsträning med Fokus på Gemenskap och Resultat


Vi på FSA Workouts förstår kraften i träning för att bygga både fysisk styrka och samhörighet inom en grupp. Vår varierande och lättillgängliga träning är effektiv, utmanande och rolig. Våra kampsportspass är utformade för alla nivåer och har visat sig sänka stressnivåer och öka välmående. Forskning bekräftar att träning på arbetstid ökar produktiviteten och företagsprestationen. Vi erbjuder också skräddarsydda styrkeprogram som kan utföras när som helst för att främja god hälsa.

Vi erbjuder företag i Stockholm kampsportsträning som inte bara kan utföras i närheten av arbetsplatsen utan också i vår FSA Workouts-studio på Odenplan. Regelbunden träning ger inte bara ökad hälsa utan även ökad glädje och produktivitet bland era anställda.

Kontakta oss för att ta del av vårt företagsträningsprogram och skapa en starkare och mer välmående arbetsplats.

PÅ STUDIO

Gruppträning för 16 personer på FSA Workouts Studio


Ni är välkomna att träna som grupp hos oss på FSA Workouts Studio. Välj mellan en variation av pass, inklusive Muay Thai, FightFys, PowerHour, Boxing Mix, Yoga och Barre. Oavsett vilket pass ni väljer, kommer ni att uppleva en givande och inspirerande träningsstund tillsammans. Kontakta oss för att boka er plats och ta del av vårt träningsutbud.

Kontakta oss för bokning och mer information om våra gruppträningsalternativ.

UTOMHUSTRÄNING

Träningspass för Upp till 20 Personer: Utomhusträning på Vald Plats


Vi erbjuder träningspass för grupper på upp till 20 personer i några av Stockholms vackra utomhusområden. Välj mellan Vasaparken, Hagaparken, Gärdet eller Rålamshovsparken som er träningsplats. Oavsett plats, garanterar vi en energifylld träningsupplevelse och en unik möjlighet att träna tillsammans utomhus.

Kontakta oss för att boka er utomhusträningsupplevelse och få mer information om platsalternativ.

Vi Kommer till Er

Anpassad Träning nära Er Verksamhet


Vi erbjuder träningspass som anpassas och genomförs nära er verksamhet. Det ger er bekvämligheten att träna med oss utan att behöva förflytta er långt. Oavsett om ni är en grupp på upp till 20 personer, skräddarsyr vi träningen för att passa era mål och önskemål.

Kontakta oss för att boka er träningsupplevelse nära er verksamhet och diskutera hur vi kan anpassa passen för just er grupp.