menu

ONLINE-COACHNING

Optimera din hälsa med FSA online coaching! Med skräddarsydda kost- och träningsprogram, guidar vår coach dig mot dina mål, var du än befinner dig. Starta din resa idag och låt oss tillsammans forma din väg till en hälsosammare livsstil!
Vad kan vi hjälpa dig med?
Platserna hos oss är begränsade, och jag vill därför veta: är du redo att investera tid och pengar i detta?
Jag är
Jag är
Vad motiverar dig till att börja NU?
Vilket datum är det senaste datum du kan tänka dig påbörja din resa?
Är du redo att komma igång med din hälsoresa nu? (önskar du endast lite info finner du frågor och svar längre ner på sidan)
Kontaktinformation

STYRKEPROGRAM

Skräddarsydda styrkeprogram & träningsupplägg


Ditt träningsschema kommer att vara anpassat för dig och dina mål. Vi tar hänsyn till hur ofta du vill/kan träna, tidigare skador men även vilken nivå du ligger på rent träningsmässigt. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tränat ett antal år - we got YOU!

KOSTPROGRAM

För dig som vill fokusera på ditt kost- och näringsintag! Vårt Kostpaket erbjuder skräddarsydda kostprogram som passar dina unika behov. Vi tar hänsyn till ev. allergier och olika matpreferenser. Njut av en hälsosam kost och låt oss vägleda dig mot dina mål.

ONLINE 360

Maximera din framgång med vårt heltäckande paket, inkluderande skräddarsydda kostprogram och träningsupplägg. Med veckovisa uppföljningar och nya program varje månad är det din biljett till en hållbar förändring.

POWERED BY NATHALIE

Från isprinsessa till fighter! Så länge jag kan minnas har jag älskat och fascinerats av kroppen i rörelse. Väldigt många år dedikerade jag till elitidrotten både som konståkare och senare som professionell fighter. Min livslånga passion för träning utvecklades till en önskan och ett driv att få hjälpa andra att känna inte bara glädjen i träningen men också det välmående en mer aktiv livsstil medför och den självkänsla en stark och sund kropp ger. Finns vid din sida både när du kliver in i thaiboxningens värld för första gången eller när du gör dig redo för match. Men också om du vill göra en anatomisk resa i styrketräningen och bli ditt starkaste, mest balanserade jag.