menu

PERSONLIG TRÄNING

Vill du ha en mer skräddarsydd träning planerar vi gärna PT-pass som är utformade efter dina önskemål och behov.

PT-MARTIAL ARTS

Kampsport är enligt oss en av de bästa träningsformerna för fettförbränning och all-round-träning då kroppen utsätts för både konditions- och styrkekrävande övningar.

Dessutom är det en av de absolut roligaste träningsformerna, du kommer garanterat glömma bort tiden. Personlig kampsportsträning erbjuds både till dig som är nybörjare och vill bygga upp ordentlig teknik från grunden och dig som kört några år men vill fokusera och förbättra vissa tekniker. Under de privata passen ligger fokus på att du ska utmanas på precis rätt nivå.

PAR-TRÄNING

Träna tillsammans med din respektive eller vän under skräddarsydda duo-pass som är anpassade till er nivå!

Om ni vill hitta ett gemensamt intresse eller garantera att ni ses och umgås samtidigt som ni gör något nyttigt för kropp och sinne kan vi starkt rekommendera par-träning.

För att träningen ska bli både rolig och effektiv kommer ni tillsammans med oss sätta upp en gemensam plan med individuella anpassningar så att ni känner att båda två utmanas samtidigt som ni stöttar varandra till att nå era mål.

Par-träning finns tillgänlig både för er som vill styrketräna eller köra privat kampsportsträning.

Passen hittar ni under namnet PT-DUO

PERSONLIG TRÄNING GYM

Hos oss har vi ett fullt utrustat gym för dig som vill börja träna eller dig som behöver den där extra pushen för att nå nya mål.

Sedan barnsben har vi befunnit oss i gymmet, vårt andra hem brukar vi säga. Våra tränare har inriktat sig på träning som involverar explosivitet, rehab och arbete med kroppsvikt & fria vikter, dvs funktionell träning och tränar gärna med dig som vill förbättras inom detta. För dig som behöver hjälp med både träning och kost kan vi gemensamt planera ett upplägg som passar ditt vardagsliv liv och samtidigt dina mål!

Syftet med upplägget är just att det ska vara PERSONLIGT, vi går gärna och handlar enligt kostschema tillsammans med våra klienter och ger tips dygnet runt över telefon utöver dom perioder vi tränar tillsammans!