menu

Medlemskap

Medlemskap HQ + STUDIO

Ta del av alla våra workouts på bägge anläggningar och gym!Som medlem på får du access till samtliga gruppträningar på fsa workouts HQ och fsa workouts studio och även använda träningsanläggningens gym på HQ.
BLI MEDLEM

Guldkort FSA workouts HQ

För dig som vill få ut så mycket träning som möjligt med ditt medlemskap! Med guldkortet får du access till träningsanläggningens gym och alla gruppträningar på FSA workouts HQ.

För varje månad får du även 4 x Pt pass med den tränaren som passar dina mål.

Handduk ingår vid varje träningstillfälle samt ett utrustningsskåp så du kan ha all din träningsutrustning till hands där den behövs!

Detta kort går på autogiro med 2 månaders uppsägningstid.

KLIPPKORT

Commitment issues eller bara vill doppa tårna, kanske på resande fot men vill ändå vara en del av oss? Med ett klippkort kan du planera din träning punktmarkerat. Klippkort gäller för bokade gruppträningar på fsa workouts HQ

PERSONLIG TRÄNING

Vill du ta din träning till nästa nivå och uppnå dina personliga mål? Alla våra tränare är handplockade elitidrottare som lever och andas träning samt den sport de utövar. Med struktur och kompetens som lätt smittar av sig till våra klienter, boka in en kostnadsfri konsultation med den tränare du önskar eller med oss så vi kan guida dig till rätt!
KONTAKTFORMULÄR

PT singel

PT duo

PT Grupp

4-8 pers.
2400 - 3600 kr

GULDKANTER

Hyra utrustningsskåp

Trött på att släpa med din träningsutrustning? Att dela kostymen till middagen tillsammans med handskarna från kvällspassen i samma väska? Hyr ett utrustningsskåp där du kan ha allt du behöver just DÄR DU BEHÖVER DET!

Handduksabonemang

Det är rätt jobbigt när träningsväskan väger mer efter träningen än innan… om det är pga ömma armar eller en blöt handduk vet vi inte men vi har lösningen till ett av problemen iallafall!

Hyra av handskar

Glömt dina boxnings handskar eller äger du inga egna ännu och vill testa på? Inga problem, hyr ett par hos oss innan passet!