menu

GRUPPTRÄNING

FSA Workouts erbjuder olika konceptpass för dig att träna i grupp. Kampsporten utgör grunden för vårt träningskoncept.

Workouts

MMA

Mixed martial arts är den ultimata formen av självförsvar och fungerar som ett fantastiskt träningspass. Med blandade former av slag och grappling är det här passet lämpligt för alla som vill träna och lära sig något nytt om sig själva.
BOKA

SUBMISSION WRESTLING

Ett roligt och praktiskt sätt att bli starkare och piggare. Submission Wrestling är ett riktigt bra sätt att bli mer självsäker inom träning. Det här passet är lämpligt för nybörjare och kommer att lära dig de grundläggande principerna för självförsvar, samt lära dig hur du använder din motståndares styrka mot dem.
BOKA

STRIKING

Välkommen till våra Striking-pass, där kraft, precision och teknik möter varandra i en unik träningsupplevelse. Från explosivt mits-arbete till skills-övningar, varje pass är en dynamisk blandning av intensitet och förfining. Våra klasser fokuserar på mer än bara kraft – de är även en djupdykning inom Striking-teknik. Bemästra fotarbete och förfina din form med oss!
BOKA

KICKBOXING ALL LEVELS

Kickboxning för alla nivåer på FSA Workouts Studio! Oavsett om du är nybörjare eller inte så anpassar vi träningen efter dig. Passet består av handske mot handske, mot mitsar och säck-arbete, med fokus på teknik.
BOKA

FIGHT CIRCUIT

This type of circuit training is adapted to the muscles and challenges that occur during all forms of fight training. The exercises are challenging both in terms of strength, fitness and endurance. A fun session that trains the whole body and is a perfect complement for those of you who have become tired of traditional strength training.
BOKA

FIGHT PERFORMANCE

Fight Performance av Apex är ett flerskiktat hybrid-atlet-koncept skapat av coach Jacob med syfte att vara en träningsupplevelse som förkroppsligar själva kärnan av FSA Workouts. Förvänta dig en blandning av funktionell styrka, HIIT, rörlighet, boxningsövningar och intensivt säck och mits-arbete. Allt inbäddat med musik, rytm, andningsövningar och meditationsövningar. Perfekt för fighters, idrottare och alla som letar efter ett byggande av skills. Ett rått och intensivt träningspass som aktiverar både kropp och själ.
BOKA

NORDIC STYLE BREATHWORK

På det här passet kommer vi att fokusera på att komma i kontakt med vår kropp och själ, och att se vilka fantastiska tillstånd vi kan gå in i bara genom att kontrollera vår andning på olika sätt. Klassen börjar med en introduktion om vad vi ska göra och varför vi gör det, följt av en incheckning och frågerunda. När alla är redo kommer vi att lägga oss bekvämt på golvet och ge oss ut på denna Nordic Breathwork-resa ledd av Sam.
BOKA

BREATHFLOW

Utforska synergier mellan andning och rörelse på det här passet. Delta i dynamiska övningar som blandar andningsarbete med rörelser, som främjar mindfulness och vitalitet.
BOKA

BREATHWORK

Vänd stress till fokus. Andningsarbete är kosten vi behöver för att ge bränsle till sinnet. Att använda djupandning har visat sig positivt påverka stress och motivationsnivåer.
BOKA